Algemeen Nieuws België Showbizz

Jeroen Meus naar het buitenland

Een tent in de woestijn vergezeld van een klein kampvuur waarop Jeroen Meus ratelslang klaarmaakt op primitieve wijze. Het lijkt een onrealistisch beeld maar als we de Gazet van Antwerpen moeten geloven neemt het een meer tastbare vorm aan. Meus goes wild!

De VRT heeft bevestigd dat de televisiekok op dit moment bezig is met de opnames van een reportagereeks over de culinaire gewoontes van ‘aparte’ culturen. Hotel Hungaria, dat de productie op zich neemt, stuurde hem al op pad naar Texas en Zuid-Afrika. Wat er daar op het menu staat is helaas nog niet bekend.

Naast dit nieuwe kookavontuur dat najaar 2014 de huiskamer op smaak komt brengen gaat Meus verder met het inspireren van tv-kijkend Vlaanderen in Dagelijkse Kost. Hij verlengde recent zijn exclusiviteitscontract waardoor we nog tot eind 2016 onze vaste culinaire dates met de Leuvenaar blijven hebben.

Het populaire gezicht heeft niet enkel zijn handen vol met keukengerei. Onlangs zette hij mee de schouders onder de nieuwe campagne van 11.11.11 die zich richt op het voedselprobleem in de wereld. ‘Ik kook van woede’, zo luidt het initiatief. Dat zou tevens een gepaste titel kunnen zijn voor wanneer ten huize Meus echtgenote Stéphanie genoeg krijgt van zijn culinaire uitspattingen. Onze smaakpapillen hopen alvast dat het er nooit van komt.

Hou je van onze eigen cultuur maar zie je het groots, speel dan bij Casino777, het beste online casino van België.